Nachtleven in Israël

De uitgaansstad van Israël bij uitstek is Tel Aviv, maar ook andere steden hebben goede mogelijkheden.

Uitgaan Tel Aviv

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In een stad waarin 24 uur per dag wat te beleven valt, moet het nachtleven goed zijn, en dat is het ook in Tel Aviv. Het aanbod is zeer uitgebreid en divers, van grote clubs, tot eenvoudige kroegen en live muzieklocaties. Geliefde clubs zijn Haomam 17 , Cat and Dog, Comfort 13 en Breakfast Club. Tel Aviv is een zeer homovriendelijke stad en in de stad zijn dan ook verschillende uitgaansgelegenheden te vinden die zich speciaal op een homoseksueel publiek richten. Een overzicht van clubs en evenementen vindt u op de website van Gay Tel Aviv. Uitgaan in Tel Aviv kan ook op een hele andere manier, bijvoorbeeld door naar de Opera of het theater te gaan. De stad heeft verschillende grote theaters, waaronder het Arab-Hebrew Theatre, het Habima Theatre, het Cameri Theatre en het Suzanne Dellal Centre. Bent u liefhebber van klassieke muziek, dan kunt u misschien een voorstelling bijwonen in het Mann Auditorium.

Uitgaan Eilat

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Eilat is een groot aantal pubs, clubs en strandtenten gevestigd, waar u tot in de vroege uurtjes kunt feesten. Tot de populairste uitgaansgelegenheden horen Platinum, in het King Solomon’s Palace hotel, Park Avenue, Undergroud Pub en de Three Monkeys Pub. In Dolphin Reef wordt op een aantal avonden in de week ook flink gefeest. Het strand van Dolphin Reef verandert dan in een dansvloer. Ook het North Beach strand is een goede optie wanneer u op zoek bent naar een leuke avond uit.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Jeruzalem

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Hoewel Jeruzalem niet bekend staat om een uitbundig nachtleven, kunt u zich in de heilige stad prima een aantal avonden vermaken. Wilt u weten wat op het programma staat tijdens uw verblijf in de stad, haal dan bij het toeristenbureau de maandelijkse evenementenkalender. Een sfeervol café is de Cellar Bar in het American Colony Hotel. Uganda is een populaire club en voor een goede cocktail kunt u terecht in de Mirror Bar in Salomon Street, waar zich nog enkele andere leuke bars/cafés bevinden. Ook aan de Rivlin Street liggen enkele fijne uitgaansgelegenheden.

Uitgaan Haifa

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Ook in Haifa zijn leuke uitgaansgelegenheden te vinden. U kunt bijvoorbeeld eens langsgaan bij het begin- of eindpunt van de kabelbaan. In beide terminals bevinden zich bars en clubs. Het toeristenbureau van Haifa houdt een overzicht bij van de beste bars en clubs in de plaats. Dus wanneer u wilt weten waar u precies moet zijn, kunt u het beste even naar de German Colony gaan, waar zich het toeristenbureau bevindt. De mogelijkheden in Haifa zijn echter een stuk minder dan in Tel Aviv en ook Jeruzalem heeft een beter aanbod dan deze stad.