ANVR en SGR

De partners van Royal Israël zijn aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Deze organisaties garanderen u zekerheden bij het boeken van uw vakantie naar Israël.

ANVR

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de manier waarop u boekt. Aangesloten partijen maken in overleg met de Consumentenbond en de Sociaal Economische Raad (SER) afspraken waaraan alle deelnemers zich dienen te houden. Op de website van de ANVR kunt u eenvoudig controleren of een touroperator bij de ANVR is aangesloten en meer lezen over de ANVR-voorwaarden.

SGR

De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgelden. Indien uw touroperator failliet gaat terwijl u op de vakantiebestemming bent, zorgt de SGR dat uw terugreis niet in gevaar komt. Op de website van de SGR kunt u controleren of een touroperator bij de SGR is aangesloten.

Uitzonderingen

  • Booking.com is, als intermediair voor accommodaties, niet aangesloten bij ANVR/SGR.
  • Royal.nl biedt reizen aan van Duitse touroperators. Deze zijn niet aangesloten bij ANVR/SGR maar bieden wel vergelijkbare kwaliteitsgarantie/dekking.

Partners van Royal Israël

Alle geselecteerde partners van Royal Israël zijn bij ANVR en SGR aangesloten touroperators en reisbureaus.

Touroperators:

Reisbureaus: